Bilder från köket nedan
Kräftstjärtar, västerbottenost, kummin, citron,hemmslagen majonnäs och dill. Serverasmed hembakat fröknäcke.
Smördegsinbakad laxfile med färskost och spenat. Serveraspå en salladsbädd.
Kallskuret skånskt hjortinnanlår från Borgeby. Serveras medpepparrotskräm, rostad lök, örtolja, flingsalt, ruccola ochsmörstekt brioche.
Kokta röd- och polkabetor, på en bädd av chèvre och crèmefraiche. Toppas med rotfruktschips, rostade solroskärnor ocholivolja.
Kökets val av tre ostar och tre charkuterier, Nocellara Oliveroch Grön Tomatmarmelad.
Hemgjord anklevermousse, glaserade äpplen, olivolja ochsmörstekt brioche.
Rödvinsbräserad svensk oxkind serveras med smörstektgnocchi, ångad broccoli, frasig schalottenlök och gremolata.
Honungs-och vitlöksmarinerade lammracks, serveras medpotatisstomp, rostade vinterprimörer och rosmarinsås.
Snittad svensk hängmörad ryggbiff (300g), serveras påväldressad salladsbädd, körsbärstomater, parmesan, cremadi balsamico och olivolja.
Pasta fylld med fontina- och karljohansvamp, beurre blanc,granatäpple och rotfruktschips.
Serveras med potatisstomp, dillsås, citronmarinerademorötter och kräftstjärtar.
Rostad skånsk spetskål, potatisstomp och sandefjordsås medtångkaviar, färska örter och örtolja.
Mörk chokladmousse med olivolja och flingsalt.
Fråga personalen om dagens utbud.
Julig pannacotta med clementincoulis.
Varm espresso med italiensk vaniljgelato
Bakat svenskt höstäpple med italiensk vaniljgelato från Aldo iBjuv och havregrynscrumble.